Hoe werkt het Cirkl PRO-account?

Bekijk hieronder enkele schermen van het Cirkl PRO-account inclusief uitleg.

Snel naar:    Dashboard   |   Zoekersbestand uploaden   |   Aankoopdossier   |    Verkoopdossier   |   Video’s over het PRO-account   |   Webinar (nieuw!)

Het dashboard: begin je werkdag met dit overzicht

Hier zie je het overzicht van woningzoekers die gereageerd hebben op je uitnodiging voor Cirkl. Klik op de naam om de contactinformatie te zien zodat je contact kunt zoeken met deze woningzoeker.
Gebruik deze knop om (meer) woningzoekers te uploaden en uit te nodigen. Op het scherm hieronder zie je hoe dat gaat.
Hier krijg het overzicht van nog ongelezen berichten. Dit kunnen berichten en meldingen zijn van klanten, reacties op woningen of biedingen.

Uploaden van je zoekersbestand: In enkele stappen naar méér nieuwe klanten

Upload hier een Excel-bestand (let op: alleen emailadressen in de eerste kolom). Na uploaden, controleren wij het bestand op onjuiste en/of dubbele emailadressen. Ook de adressen die reeds in ons systeem staan en bijvoorbeeld aan een ander kantoor gekoppeld zijn, halen wij er uit.
Hier krijg je het overzicht van de adressen die uitgenodigd kunnen worden.
Hier vindt je de woningzoekers die op je uitnodiging gereageerd hebben en graag een voorstel van je ontvangen voor de aan- en/of verkoop.

Aankoopdossier: Inzage in het aankoopproces van je klanten

Bekijk hier de woonwens van je (aankoop) klant. Adviseer desgewenst over het aanpassen hiervan op ieder gewenst moment.
Hier krijg je het overzicht van woningen die je (aankoop) klant heeft bewaard of waar hij een contactverzoek aan heeft verzonden. Klik op het adres om de woning te bekijken.
Dit zijn de berichten met je klant in het kader van zijn aankoop. Je kunt eenvoudig bijlages toevoegen en naar je klant zenden.

Verkoopdossier: Alles wat nodig is voor een succesvolle verkoop

Voer hier snel en eenvoudig de gegevens van de woning voor je (verkoop) klant in. Minimaal 5 foto’s, de belangrijkste kenmerken, adres en vraagprijs zijn nodig om te kunnen publiceren. Maar uiteraard is het beter om de presentatie zo volledig mogelijk te maken.
Als verkoopmakelaar kan alleen jij de woning publiceren. Zodra je dit doet, krijgt je klant toegang tot de matchingmodule. Cirkl stuurt de klant dan automatisch een melding.
Hier vind je alle berichten met je klant in het kader van zijn verkoop. Voeg eenvoudig bijlages bij en stuur ze direct naar je klant.

Video: alles over de functies in het dashboard

Video: hoe je snel en eenvoudig je zoekers uitnodigt voor Cirkl

Video: Het introductiewebinar van Cirkl